Atomar
Varmatoimisto puhdistustekniikkaa 30 vuoden kokemuksella


Maitotilapuhdistamoidemme perusominaisuuksia ovat rakenteiden selväpiirteisyys ja toimilaitteiden huoltoystävällisyys. Puhdistamo-
järjestelmämme koostuu yhdestä pystyasentoisesta pyöreästä tankista ja sen päälle asennettavasta koneasemapaketista. Laitteistoon pääsee helposti käsiksi avaamalla kattoluukkuna toimivan etukannen. Materiaaleina käytettävät alumiini ja kuitubetoni ovat korkealuokkaisia ja erittäin kestäviä.

Milkilo paketti sisältää kaikki kokonaisprosessin vaatimat allasosat, joita ovat mm. pumppaus, ilmastus ja kemikaliointi. Paketti sisältää kone- ja sähköteknisen laitetoimituksen sekä konesuojalaatikon alumiinisella pohjalevyllä kiinnikkeineen. Betonitankin päälle tuleva alumiininen konekansi ja tähän liittyvät muut laitteet sisältyvät toimitukseen. Puhdistamon konepaketti on säänkestävä ja mitään suojarakenteita ei tarvita.

Säiliötekniikassa toimimme yhteistyössä Rudus Betonituotteen kanssa (entinen Abetoni), joka toimittaa prosessi-pumppaustankki- yhdistelmän. Milkilo-säiliöyksikkö on valettu yhtenäisvaluna ilman saumoja. Se täyttää näin ollen kaikki tulevat ankarimmatkin viranomaisvaatimukset. Betoniseos on erikoiskuitubetonia ja varsinaista raudoitusta ei tarvita. Betoni on luontoystävällinen säiliömateriaali, itse säiliö pysyy tukevasti paikoillaan ja kestää pohjaveden nosteen ja maaperän paineen. Rudus Betonituotteella on sertifioitu laatujärjestelmä SFS-EN ISO 9001:2000 ja ympäristöjärjestelmä SFS-EN ISO 14001.

Puhdistamopakettiin ei sisälly paikallinen sähköasennustyö tarvikkeineen (maakaapelointi ja sen kytkentä sekä mahdollinen ylijännitesuojaus).

 

Prosessi- ja puhdistustulokset
Kuvia Milkilosta
Toimitusehdot


Hämeenkatu 14 C 15 33100 TAMPERE
Puh. 03 212 9336 Faksi. 03 343 9244
Sähköposti: info @ atomar.fi
© Insinööritoimisto Oy Atomar Ab